9M-luokan leirikoulu Bengtsårissa

9M vietti 14.-16.5. leirikoulussa Bengtsårin leirisaaressa Hangon edustalla. Tässä heidän ajatuksiaan leirikoulusta:

”Leirikoulu oli todella rentouttava kokemus! Meillä oli ihanat säät joten uitiin ja veneiltiin paljon. Myös silloin kun ei oltu vedessä vietettiin enimmäkseen aikaa ulkona.”

”Parasta oli yhteishenki. Kukaan ei jäänyt ulkopuolelle. Kaikki tulivat hyvin toimeen. Osasta sai huomata uusia puolia. Kaikki olivat erittäin hyvällä tuulella ja matka sujui positiivisessa hengessä.”

”Leirikoulu oli kiva kokemus, koska se oli hyvä tilaisuus viettää vielä kunnolla aikaa luokkalaisten kanssa ennen kuin kaikki jatkavat omille teilleen.”

”Mielestäni oli mukavaa leirikoulussa ja tykkäsin vapaa-ajasta paljon. Paikka oli parempi mitä luulin. Hyttyset oli ärsyttäviä mut ei niille voi tehdä mitään. Sauna oli kiva.”

”Tunkkaisessa bussissa musiikkia soitettiin kovalla, ihmiset pelailivat, lauloivat, piirsivät! Tärkeintä oli, että kaikilla oli hauskaa! En olisi voinut kuvitella parempaa leirikoulua! Ensinnäkin olimme onnekkaita, että pääsimme leirikouluun juuri kuumimpina päivinä! Leirikoulumme oli täynnä erilaisia aktiviteetteja ja täynnä uimista ja suppailua. Saimme vuosikirjaakin tehtyä! Laura ja Leena pitivät meille ryhmien väliset kisat, mikä oli kuin kirsikka muffinikuorrutteen päällä! Oli todella hauskaa ja en tule koskaan unohtamaan vuoden 2018 leirikoulua!”

”Leirikoulussa pelasimme yhdessä matanagea ja paljon erilaisia korttipelejä. Kaikki pelit olivat kivoja ja hyvää ajanvietettä. Tunnelma oli myös kiva pienessä ”mökissä”, jossa me kaikki yövyimme ja söimme useimmat ateriamme. Saunominen ja uiminen oli parasta leirikoulussa. Kolmen päivän aikana ehdimme uida ja saunoa paljon ja saimme sieltä myös hyviä muistoja.”

”Ihan kivaa oli. Mä söin jotain.”

”Leirikoulussa parata oli uiminen ja kanooteilla ja supeilla meneminen. Kaikkien ruokien syöminen yhdessä oli kivaa. Oli kivaa saunoa yhdessä.”

”Uitiin koko päivä ja syötiin paljon, oli todella kivaa!”

”Ihan läby suppilauta ja sauna.”

”Leirikoulussa parasta oli suppaus ja kanootit.”

”Uiminen oli kivaa leirikoulussa. Vesi oli aika kylmää, mutta se ei haitannut. Siellä oli kivoja kanootteja ja suppilauttoja. Pelasimme myös matanagea. Meillä oli mukana ihan liikaa ruokaa. Pelasimme myös Aliasta, Unoa ja Full Housea. Olimme kuulleet huhuja, että saarella olisi paljon käärmeitä ja punkkeja. Minä en ainakaan nähnyt kumpiakaan.”

”Leirikoulussa kivointa oli suppaaminen ja saunominen. Tortillat oli paras ruoka. Huoneet oli aika ahtaat ja synkät, mutta onneksi sää oli niin hyvä ettei sisällä tarvinnut olla.”

”Joo oli hieno sauna.”

”Suppailu oli superkivaa. Tortillat olivat hyviä ja oli tosi hyvät säät koko leirikoulun ajan.”